Press "Enter" to skip to content

Evangelisatie in de tijden van crisis

Beste broeders en zusters

Beste vrienden..

De hartelijke groeten vanuit Bangkok!!!

Hier is ook alles stil, geen kerkdiensten, geen huissamenkomsten alles is online,..verkeer is een stuk rustiger. We mogen nog wel een beetje reizen binnen de stad,. maar nu hebben ze gevraagd om thuis te blijven. Momenteel zit ik even in de OMF gasthuis in Bangkok even alle emails te beantwoorden en wat onlinewerk te doen,.en maak deze nieuwe nieuwsbrief.

Voorlopig heb ik geen verlof gepland, maar in Juni hoop ik wel voor een maandje terug te komen naar NL,. als het nog lukt met het vliegverkeer,. maar ik denk het wel. God zegen allemaal! stay safe GOD be with you  MVG SHALOM, Gods rijke zegen!!!!

Be First to Comment

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *